Viktig at alle foresatte prioriterer å komme på informasjonsmøte/oppstartsmøte onsdag 26.mai kl 20:00. Dette møte er estimert til å vare i 45-60 minutter og er første møtet mellom flere av dere og idrettslaget. Vi håper å gi dere all informasjon dere skulle lure på og at når dere går fra møtet så har vi lagorganiseringen allerede på plass!

 

Når spillerne er 5-6 år gamle så er de avhengig av å bli fulgt til trening og fulgt opp under treningene. Dere kan derfor tenke dere litt om i forkant om dere like så gjerne kan bidra inne i ballbingene som trenere/aktivietsforesatte - fremfor å stå utenfor gjerdet å heie. Eller er du den mor eller faren som trives bedre foran PCen og kunne drivet å organisert lagets arrangementer/kamper/turneringer i fremtiden som lagleder? 

Vi setter pris på alle som kan bidra - jo flere dere blir - jo mindre på hver person - og jo lenger bedre miljø blant trener/lagledergruppen og mindre slitasje pr foresatt - som igjen fører til at dere holder ut lenger rundt laget:)

 

Første trening blir holdt av vår daglig leder: Kristoffer Selsås i samarbeid med dere nye trenere som har meldt dere til å bidra:)

 

5 åringene vil si de som fyller 5 år i 2021. Dvs født 2016.

 

Meld dere inn som medlem HER

 

Kontaktinformasjon:

Daglig leder – Kristoffer Selsås:

daglig.leder@austraattil.no / 936 36 258

 

Sportslig leder – Bjørn Andersen:

sportslig.fotball@austraattil.no / 901 46 254