Det er ikke tillatt å bytte lag. Lagene er fastsatt.

 

Alle barn født 2015-2011 har lov å ha en foresatt som følge. Disse må registrere seg på vedlagt link før oppmøte: https://www.superinvite.no/#/invitation/d4254a0e7aa1a351983d6b3b4c1816ea

 

145 av 210 barn har bestilt mat. Disse får det de har bestilt. De andre vil få 2 pølser og cola (Brus kan byttes i kiosken uåpnet, men en kan ikke bytte pølsene til hamburger grunnet logistikk)

Maten serveres med kiosken/garderobebygget.

 

Alle vil etter turneringen få utdelt en pokal oppe med garderobebygget. Grunnet en betydelig økning av deltakere den siste uken vil det bli to ulike pokaler. De født 2010/2009 (De to eldste årskullene) vil derfor være så heldige at de vil få en litt ekstra spesiell pokal siden det er deres siste/ant siste gang på internturnering.

 

Trodde du ditt barn var påmeldt men ikke finner det på listen? Her kan det være en administrativ glipp i utformingen av det som forhåpentligvis er ganske jevne lag, eller dere kanskje har glemt å melde opp barnet i superinvite? 
Uansett: møtt opp og snakk med meg (Kristoffer) i sekretariatet på banen. Så kaster vi de inn på et lag når vi har fått telt opp antallet: alle skal med